Nyitott Klub Drámaműhely

nyitott_klub_slide

 

A Nyitott Klub következő alkalma és témája:

2018. február 24., szombat, 10.00-14.00

Ezúttal Bethlenfalvy Ádám drámaórájára kerül sor, amelynek témája a klasszikus történetek, legendák – ezek nem véletlenül foglalkoztatják az embereket évszázadokon át. Egy ilyen történettel fogunk dolgozni ezen az alkalmon, és azzal kísérletezünk, hogy milyen fogást lehet rajta találni, hogy drámásan, helyzetekben dolgozhassunk vele. Az alkalmat Jozifek Zsófia, a Nyitott Kör Egyesület munkatársa facilitálja.

Bethlenfalvy Ádám színész-drámatanár, 1998-2012 között a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ tagja, két évig a birminghami Big Brum TIE Co. színházi nevelési társulat drámatanára. Az Örkény Színház ifjúsági programjának munkatársa. Tanított számos iskolában, tanárképzésben és továbbképzésben, egyetemen és főiskolán, valamint több színjátszó csoportot vezetett már. Az InSite Drama egyik alapítója, jelenlegi munkatársa.

 

 

A 2017/18-as tanévben is vár a Nyitott Klub! Október közepétől a tanév végéig tíz szombaton játszhatunk közösen a Jurányi Ház TÁP termében.

Az előző évekhez hasonlóan 10-14 óráig rövid ismerkedő egymásra hangolódás után egy 90 perces tanítási drámaórán vehetnek részt az érdeklődők, majd a lejátszott óra tanulságait egy moderált szakmai beszélgetés keretében vitathatjuk meg.

Az előző évektől eltérően, idén minden alkalommal a színházi nevelés és a drámapedagógia területén nap mint nap tevékenykedő, tapasztalt szakember tart drámaórát a jelentkezőknek. Többek között Kaposi László, Romankovics Eda, Lipták Ildikó, Takács Gábor, Bethlenfalvy Ádám vezeti egy-egy gyakorló óráját. Lesz alkalom, amikor óvodásoknak, máskor alsósoknak, felsősöknek és középiskolásoknak szóló órákon vehetnek részt az érdeklődők.

Regisztrálj most!

Csatlakozz a Nyitott Klub Drámaműhely Facebook csoportjához!

Nyitott Klub

Nyitott Klub

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, amennyiben szeretnél résztvevőként és/vagy óratartóként eljönni a Nyitott Klub Drámaműhely alkalmaira. Ha óratásra is pályázol, jelentkezésed az óraterved megküldésével válik teljessé. Az óratervet a jelentkezes@nyitottkor.hu címre várjuk.

Amennyiben óratartásra (is) pályázol, a megjelölt időpontok egyikét fogjuk neked felajánlani, ha az órád kiválasztra kerül.
Sending

NTP-FTH-15-0101-muhelynap_12

tamogatok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.