fbpx

Kecskés Anna

Melyik a kedvenc Nyitott Kör előadásod és miért?

Mindenik előadás valami másért kedves. Az Álomfogó kiemelt helyen van, mert szerelem projekt. Évekig érleltem, dédelgettem, majd közösen megalkottuk. Ide elrejtek egy köszönömöt 😀 Van olyan előadás, aminek a témája kedvenc, vagy egy másik, amiben a szerep kedvenc, vagy egy harmadik, ahol az alkotói folyamat.

Miért fontos, amivel a Nyitott Kör foglalkozik?

Mert megfoghatóvá válik a különbség. A közös gondolkodás folyamán megszületik a diákokban egyfajta nyitás, egymásra, a tanulásra, a befogadásra, az életre.

Neked személyesen miért fontos, hogy ezzel foglalkozol?

Egy egy ilyen közös gondolkodás során nem csak a diákokban épül ez a nyitás, hanem bennem is. Egyik alkalommal, a Kis Herceg kapcsán a barátságról gondolkodtunk, egy negyedik osztályos fiú rám néz, és azt mondja „ jaj most már értem, hogy a türelem, hogy terem rózsát”.

Anna munkavállalását 2020. szeptember 1-től 2021. augusztus 31-ig a European Solidarity Corps programon keresztül az Európai Unió támogatta a Több Dráma (More Drama) Munkavállói projekt keretében. Ezt megelezően, 2019. augusztusától 2020. augusztusáig  Anna a ‘What is Drama?’ projektben nemzetközi önkéntesként vett részt szervezetünk tevékenységeiben.

X