fbpx

Minősítve

A drámaóránk teremtette világban a mindennapi cselekedeteinket, a külsőnket, a tulajdonságainkat, sőt még a baráti körünk összetételét is megítélik a nap minden percében. Ezek pontok formájában egy státuszt adnak ki és elhelyeznek egy 1-5-ig terjedő skálán. A státuszod pedig meghatározza a lehetőségeidet a munkádban, a vásárlásban, a kapcsolataidban. De vajon téged meg tud-e határozni?
Hősünk szeretné feltornázni a pontszámát, és végre olyan lehetőségekhez és megbecsüléshez jutni, amelyeket megérdemelne.

MINŐSÍTVE című drámaóránk az online közösségi háló által generált megfelelési vágyat nagyítja fel és egy olyan világba kalauzol el minket, amitől talán már nem is vagyunk annyira messze. A Black Mirror sorozat egyik epizódja ihlette történetben a diákok megtapasztalhatják, hogy milyen a hirtelen előítéletekkel nem csak szembesülni, de a következményeivel együtt élni. Milyen, amikor a cselekedeteinket kizárólag a mások véleménye határozza csak meg.

Korosztály: 4-5. osztály, egy csoport (max. 25 fő)
Időtartam: 120 perc
Helyszín: iskola, egy átlagos osztályterem

Színész drámatanárok: Mantlik-Apatóczky Eszter, Benedek Bernadette, Berényi Sarolta // Benyhe Bernát, Kecskés Anna, Tolnai Eszter

A létrehozásban közreműködtek: Császár Réka, Meszlényi-Bodnár Zoltán, Jozifek Zsófia

Drámaóra meghívása, egyeztetés:
Tóth Viktória (művészeti titkár)
Tel.: 0630 230 8129
E-mail: jelentkezes@nyitottkor.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X