fbpx

Önkénteseink

Tolnai Eszter:

Alapjáraton egy életvidám kis szivacs vagyok, akit minden érdekel. Rengeteget agyalok az engem körülvevő világról és annak dimenzióiról. Nagyon sok kérdésem van, ebből adódóan enyhén tanulságfüggő is. Az motivál, hogy segíthessek az egyéneken, közösségeken, egy őszinte mosoly számomra hatalmas ajándék. A drámapedagógia alkalmazási lehetőségein keresztül ezek a szeretem dolgok teljesülhetnek.

Benedek Bernadette:

Berni vagyok, 21 éves, Sepsiszentgyörgyön (Romániában) születtem ,majd Kolozsváron és Salamancán (Spanyolország) tanultam pedagógiát. Mindig is érdekelt a drámapedagógia, így elsősorban azért is jelentkeztem erre a programra, mert szeretnék minél többet tanulni. Bár még csak két hónapja vagyok itt, de úgy érzem a lehető legjobb helyen vagyok. Próbákon asszisztálok, előadásokat nézek, bejegyzéseket gyártok a Facebook oldalunkra, drámaóra tervezésben veszek részt, a színjátszó szakkörnél is besegítek, és mindeközben rengeteg inspirációt kapok 🙂

Kecskés Anna:

-Neked személyesen miért fontos, hogy ezzel foglalkozol?

Mert kerestem valami szép összhangot az életbe,
És a színfalak közé vígan betáncoltam.

– Miért fontos, amivel a Nyitott Kör foglalkozik?

Emlékek szőnyegén rajzok.
És ekkor szép lett minden.
Nesze, fogd meg…
Talán te is a hajához értél.

2019-2020 évadban új önkéntes csapatunk van a What is Drama? projektben. Berni és Anna szeptembertől 10 hónapon át a Nyitott Körnél töltik mindennapjaikat. Drámaórák létrehozásában, színjátszó csoport vezetésében vesznek részt, és a Cserebogár csoporttal valósítanak meg drámás foglalkozásokat. Decembertől Timi is csatlakozik a csapathoz. 

Eszter az Open Minds önkéntes projekt résztvevője, aki segít az új csapatnak beilleszkedni a fővárosi környezetbe, a szervezeti és szakmai tevékenységeinkbe és a Cserebogár csoport életébe.

Beszámolóikat a tevékenységükről és tapasztalataikról itt olvashatod: https://www.facebook.com/evsbudapest/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X