fbpx

Magnetes vagy? Most támogathatsz bennünket!

kap2016_slide-1024x355

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 16. és június 12. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 63 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

Mi is benne vagyunk abban a 77 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által.

Miért rendelkezz? 

Talán a legfontosabb, hogy neked nem kerül semmibe, csupán egy kattintásba, amivel viszont nagy segítséget nyújthatsz a mi munkánkhoz!

10432970_10201107034438393_1129249747997854971_n

A Cserebogár Csoport enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékosággal élő fiatalok közössége, székhelye Dunabogdányban van, ahol a Figyelj Rám! Közhasznú Egyesület biztosítja a foglalkozások intézményes kereteit. Mi, a Nyitott Kör Egyesület színész-drámatanárai 2009 óta vagyunk jelen a közösség életében. Eleinte kétheti, két év óta pedig a MagNet Bank előző KAPpályázatainak köszönhetően heti rendszerességgel dramatikus játékokat játszunk a hátrányos helyzetű fiatalokkal, illetve általában évi 1-2 alkalommal a megmutatkozásra is lehetőségünk nyílik. Célunk, hogy azok a fiatalok, akik nem tudtak elhelyezkedni, és többnyire otthon töltik mindennapjaikat, hetente egyszer kimozduljanak és közösségben legyenek. Ezeken az alkalmakon a játék, színház és kézműves foglalkozások segítségével fejlesztjük a készségeiket.

A Cserebogár csoporttal való foglalkozás részünkről önkéntes tevékenység: a befolyó támogatásokat utazásra, kézműves anyagokra, kézműves fejlesztő foglalkozásra és, amennyiben elegendő pénz gyűlik össze szállásra fordítjuk, idén először egy ottalvós hosszú hétvégére is elvonulhatunk a csapattal!

Hogyan rendelkezz? 

NetBank felületeden (katt! 🙂 ), telefonon – (06-40) 20-40-60 – vagy személyesen bármelyik bankfiókban.

Támogatnál még?

Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X