fbpx

Felhívás – a Nyitott Kör Egyesület nemzetközi nyári előadó-művészeti táborba keres résztvevőket

2014. július 30-augusztus 21. között Wittenben nemzetközi előadó-művészeti tábor kerül megrendezésre. Német, spanyol és magyar fiatalok részvételével 21 nap alatt egy előadást hozunk létre, mely 2014. augusztus 19-én kerül bemutatásra.

A részvétel ingyenes: az utazás, a szállás, az étkezés és a biztosítás költségei a németországi Fiatalok Lendületben Program és a projekt szponzorainak támogatása révén térítésmentes. Költőpénzről a résztvevők maguk gondoskodnak.

 

Az előadásról

60 fiatal 6 művész vezetésével hoz létre egy színházi eseményt (előadást). A közös munkában a táncon és zenén keresztül, maszkok és drámajáték segítségével, valamint saját szövegek írásán át keressük a választ arra a kérdésre, hogy mire van szüksége Európának, illetve vizsgáljuk, hogy milyen a közös európai jövőképünk.

 

A tábor munkanyelve az angol, de tolmács segítsége is rendelkezésre áll.

 

A részvétel és jelentkezés feltételei

2014. május 15. éjfélig kérünk a jelentkezes@nyitottkor.hu e-mail címre egy legfeljebb 10 soros motivációs levelet, valamint egy fényképes Europass típusú önéletrajzot (www.europass.hu), melyben feltüntetésre kerülnek az életkor és elérhetőségek mellett legalább az iskolák és az előadó-művészettel kapcsolatos tapasztalat.

A résztvevők 18-30 éves korúak lehetnek. (2014. július 31-én betöltötték a 18. életévüket, de nem töltötték be a 31. életévüket 2013. október 1-én.) 26-30 évesek közül legfeljebb 4 fő vehet részt!

Előny az angol nyelvtudás és előadó-művészeti tapasztalat. (pl.: színjátszás, zene, tánc)

A jelentkezők közös tréningen vesznek részt 2014. május 24-én, június 1-én és/vagy 7-én és ezt követően kerül kiválasztásra a résztvevő 20 fő.

További információ: e-mailben, vagy a +36 (70) 944-5585 számon és a www.nyitottkor.hu oldalon.

 

Résztvevő intézmények:

Projektfabrik gGmbH Witten Németország www.projektfabrik.org

GDR Litoral de la Janda Vejer de la Frontera, Spanyolország www.avanzarte.org

Nyitott Kör Egyesület Magyarország, www.nyitottkor.hu

 

Utazás:

Oda: 2014. július 30-án mikrobusszal Budapestről Wittenbe

Vissza: 2014. augusztus 21-én mikrobusszal Wittenből Budapestre

      avanzarte
                              

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X