fbpx

Jelentkezés Titkárságvezető pozícióra

Titkárságvezető munkatársat keresünk.

Előadó-művészeti szervezetként színházi nevelési előadásokat és drámaórákat hozunk létre és tartunk országszerte. Emellett kutatási, képzési és egyéb ismeretterjesztő programokat működtetünk a témában. A színházi nevelés mellett bohóc-színházi előadásokat játszunk.

A Titkárságvezető elsődleges feladata a szervezet működési rendjének biztosítása, a munka koordinációja és folyamatos felügyelete. A Titkárságvezető emellett felel a szervezet HR,  infrastrukturális, valamint pénzügyi-, dokumentációs/adminisztrációs rendszerének működtetéséért. Egy fő munkáját irányítja, de a 4-5 fős szakmai és a 6-10 fős művészeti stáb koordinációja, szervezése is feladatai közé tartoznak – a partnerekkel való egyeztetés és kapcsolattartás mellett.

Olyan munkatársat keresünk, aki jó kapcsolatot tud kialakítani az emberekkel, kiváló szervező, és folyamatos, rendszerezett munkavégzésre képes.

Az ideális munkatárs jól beszél angolul, gyakorlottan kezeli az Office- és a Google alkalmazásokat, programokat és legalább 3 év vezetői tapasztalatot szerzett nonprofit-, forprofit menedzsmenti vagy közigazgatási környezetben.

A Titkárságvezető 6 órában végzi munkáját Budapesten, a Jurányi Házban lévő irodánkban, de alkalmanként több órában is képes dolgozni és alkalmazkodni tud a színházi munkarendhez.

Amit kínálunk: izgalmas feladatok, jó társaság, versenyképes nonprofit bér.

Jelentkezést az alábbi űrlap kitöltésével és motivációs levél, valamint EUROPASS formátumú önéletrajz feltöltésével 2018. január 20-ig várjuk.

Várható munkakezdés: 2018. február

Bármilyen felmerülő kérdés esetén munkaidőben a 70/944-5585 számon, vagy a nyitottkor@nyitottkor.hu címen várjuk a megkeresést.

 

 

A jelentkezési határidő lejárt, nem fogadunk további jelentkezést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X