Sajtó

Online elérhető írott sajtóanyagok

  • A projekt zárásáról szóló sajtóközleményünk a Szentendre és Vidéke május 25. számának 8. oldalán olvasható. – http://www.szentendreesvideke.hu/archivum/szevi12_10.pdf
  • Költészetnapi akciónkról az Új Szentendrei Hírlap április 14-i számában olvashattok, a 9. oldalon. – http://personal.crocodoc.com/QqgjRnm

Zárórendezvényünkről Szentendre MA műsorában

Május 31-el lezárult a Nyitott Kör Egyesület TÁMOP pályázata. Május 18 és 24 között tartottuk zárórendezvény-sorozatunkat, amiről a TV Szentendre “Szentendre MA” című műsorának május 24-i adásában.

A Nyitott Kör zárórendezvényről szóló híranyag 1:15-nél kezdődik.
[youtube]Xg3BW8X81Kk[/youtube]

Zárórendezvény-sorozatunkról a Danubia Televízió készített további két anyagot, amiket az online tárhelyük szűkössége végett levettek oldalukról. Korábban az alábbi linkeken voltak elérhetők:
http://www.danubia-televizio.hu/index.php?page=musor&id=9&vid=953
http://www.danubia-televizio.hu/?page=hirek&mod=olvas&id=1435

Nyitott Napunk a Szentendre MA-ban

Május 31-el lezárul a Nyitott Kör Egyesület TÁMOP pályázata. A záró programsorozatunk második napját május 19-én tartottuk a Pest Megyei Könyvtárban. A “Nyitott Nap”-on az elmúlt 19 hónapban működő szakkörök mutatkoztak be.

A rendezvényről szóló híranyag 1:15-nél kezdődik.
[youtube]gLBFXLzw3XE[/youtube]

Versrandevú a főtéren

Számos programmal köszöntötte a költészet napját Szentendre. Az iskolákban versstaféta indult, amelynek utolsó állomása a Városi Szavalóverseny megnyitója volt. A Nyitott Kör Egyesület emellett versrandevúval is készült a költészet ünnepére.
[youtube]qPM1iYLOlUM[/youtube]

Játszó-tér a Szentendre MA című műsorban

Február 18-án szakmai találkozót tartottunk szentendrei, budapesti, törökbálinti és miskolci színjátszósainknak, “Játszó-tér” címmel. Erről láthattok egy riportot a Szentendre MA című műsorban, 8.57-től!
[youtube]-mPWjJRH1DA[/youtube]

Irodalmi pályázatainkról is hírt adott a Szentendre MA

A pályázatokról szóló riport 6.03-nál kezdődik!
[youtube]TmXoaOiEHLo[/youtube]

A SZEDIFI-ről a TV Szentendre Hétközben című műsorában

A Szentendrei Diák Filmszemléről szóló riportanyag 10.37-től kezdődik a magazinműsorban.
[youtube]_P2cOrDPtPg[/youtube]