fbpx

Hősök útján – osztályösszekovácsoló kirándulás

Komplex, szerepjátékkal összekapcsolt csapatépítő osztálykirándulás természeti környezetben.

Tisztelt Osztályfőnökök!

Ha szeretnék, hogy osztályukban erősödjön az összetartás és a közösségi érzés, örülnének, ha a gyerekek felszabadultan éreznék magukat és maradandó élményekkel térnének haza, akkor szívesen ajánljuk csapatépítő osztálykirándulásunkat.

A háromnapos kirándulás során egy, a skandináv mitológián alapuló szerepjátékba lépnek a gyerekek. A Föld megmentése érdekében le kell győzniük a gonosz erőket képviselő jotünöket – összefogással, furfanggal, bátorsággal, egymás segítésével. A játékban mindenki saját egyénisége szerint vehet részt, lehet hős harcos vagy a hátországot, védelmet biztosító őrző, gondoskodhat a hősök élelméről, építhet búvóhelyet vagy kutathat bűvös kincsek után. Mi, az egyesület tagjai különböző szerepekbe lépve segítjük őket, ha elakadtak, de arra törekszünk, hogy a lehető legönállóbban oldhassák meg a rájuk váró feladatokat. Egy igazi kalandjátékra hívjuk őket, gyönyörű erdei környezetben!

A kirándulás ideális időtartama három nap, két éjszaka, lehetőség szerint május-júniusi vagy szeptemberi időpontban. A megfelelő helyszín egy turistaház vagy kulcsosház, melyet mi is szívesen ajánlunk, a szervezésben segítünk. További részletekért, személyes egyeztetés ügyében keressenek minket bizalommal!

Programvezető: Emődi Klaudia

Osztálykirándulás meghívása, egyeztetés:
Császár Réka
jelentkezes@nyitottkor.hu
+3630 414 1768
1027 Budapest, Jurányi u. 1.

www.nyitottkor.hu

 

X