fbpx

Január, 2021

29Jan10:0012:00Minősítve - ELMARADdrámaóra 4-5. osztályosoknak10:00 - 12:00

Több

Esemény leírása

A drámaóránk által teremtett világban a mindennapi cselekedeteinket, a külsőnket, tulajdonságainkat, sőt még a baráti körünk összetételét is megítélik mások a nap minden percében. Ezek pontok formájában egy státuszt adnak ki és elhelyeznek egy 1-5-ig terjedő skálán. A státuszod pedig meghatározza a lehetőségeidet a munkádban, a vásárlásban, a kapcsolataidban. De vajon téged meg tud-e határozni?

Hősünk szeretné feltornászni a pontszámát, és végre olyan lehetőségekhez és megbecsüléshez jutni, amelyeket – szerinte – megérdemelne.

Drámaóránk az online közösségi háló által generált megfelelési vágyat nagyítja fel, és egy olyan világba kalauzol el minket, amitől talán már nem is vagyunk annyira messze. A Black Mirror sorozat egyik epizódja ihlette történetben a diákok megtapasztalhatják, hogy milyen a hirtelen előítéletekkel nem csak szembesülni, de a következményeivel együtt élni. Milyen, amikor a cselekedeteinket kizárólag a mások véleménye határozza csak meg.

Színész-drámatanárok: Benedek Bernadette, Benyhe Bernát, Kecskés Anna                    Időtartam: 120 perc                                                                                                                          Helyszín: osztályterem

Időpont

(Péntek) 10:00 - 12:00

Helyszín

Külső helyszín

Szervező

Nyitott Kör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X