fbpx

Színészmeghallgatást hirdetünk – FONTOS INFORMÁCIÓ!

Kedves Jelentkezők, akik jeleztétek részvételi szándékotokat az augusztus 14-15-i, tréninggel egybekötött színészmeghallgatásra!

A jelentkezes@nyitottkor.hu fiókunkban július 28-án hiba lépett fel, amit a mai napon (július 31.) orvosoltunk, ám lehetséges, hogy emiatt néhányotok jelentkezése nem érkezett meg hozzánk!

Kérjük, hogy aki nem kapott visszajelzést az e-mailjére, ismételje meg a küldést! Köszönjük!

 

TRÉNINGGEL EGYBEKÖTÖTT SZÍNÉSZMEGHALLGATÁST HIRDETÜNK

A Nyitott Kör színházi nevelési előadásaihoz színészeket keres.

A színházi nevelési előadás (TIE – Theatre in Education) egy többnyire 3 óra időtartamú interaktív előadás, melyen egy osztály vesz részt. Az előadásokra a délelőtti órákban kerül sor. A színházi formában feldolgozott történet kapcsán egy kérdést, vagy témát vizsgálunk: az előadást játszó színész-drámatanárok és a diákok közösen játszanak, gondolkodnak. A diákok nem csak nézői az előadásnak, hanem jelenlétükkel, kérdéseikkel és gondolataikkal alakítják az eseményeket.

Akiket keresünk:

– színpadi gyakorlattal rendelkeznek;

– improvizációra nyitottak;

– érdeklődnek a diákokkal való közös gondolkodás iránt (jártasság a drámapedagógiában nem elvárás, de előnyt jelenthet);

– a betöltendő szerepkörökből kifolyólag elsősorban 30 év alatti jelentkezőket várunk.

szineszfelvetel_PIC

Amit ajánljunk:

– közreműködés társulatunk futó előadásaiban (https://nyitottkor.hu/szinhazi-nevelesi-eloadasok/);

– tiszteletdíj havi előadásszám alapján;

– drámapedagógiai képzés (nem akkreditált);

– részvétel a társulat belső képzésein – havi rendszerességű színházi- és drámapedagógiai tréningek; augusztus végén – szeptember elején dramaturgiai műhelymunka; januárban fizikai színházi műhelymunka.

A kiválasztás folyamata:

– 2015. augusztus 2-ig várjuk a jelentkezéseket, mellékelt önéletrajzzal (ehhez kérjük, mindenképp csatoljatok fotót is magatokról) és egy maximum 1000 karakteres, a színházi szakmai múltat bemutató szöveggel a jelentkezes@nyitottkor.hu e-mail címre; a tárgyba, kérjük, írjátok: „színész”.

2015. augusztus 14-én és 15-én kerül sor a színházi- és drámapedagógiai tréningre – az itt megélt közös tapasztalatok alapján választjuk ki leendő kollégáinkat. A tréningek várhatóan 9.00-15.00-ig tartanak majd, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban. A részvétel mindkét napon szükséges!

X