fbpx

Jelentkezz szakkörre

Szakköri tájékoztató szülőknek és diákoknak!

Novemberben INGYENES SZAKKÖRÖKET indít

a Nyitott Kör Színházi Nevelési Társulat

7-18 éves korig!

A tavalyi igényfelmérés alapján

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban a szülők és a diákok véleménye alapján a következő szakköröket indítjuk be

KÉPZŐMŰVÉSZETI: Lehetőséget ad az esztétikai érzékenység – nyitottság, igényesség, ízlés – alakítása mellett a látás kiművelésére és tudatosítására, bővítve a képi műveltséget, a képi emlékezetet és képzeletet.

MÉDIA: A szakkör célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a mozgókép formanyelvét, a narrációt, a látványtervezést, valamint a szerepjáték és a montázs eszközeit. A diákok storyboardot készítenek, forgatókönyvet írnak, megtanulják a kamera kezelését, leforgatják a megírt jeleneteket, és emellett fényképezéssel és újságírással is foglalkoznak majd.

PROGRAMOZÁS: A foglalkozások során a diákok a LEGO Robot technológiát ismerhetik meg. A programozás mellett megtanulnak rendszert tervezni és analizálni, illetve bemeneti és kimeneti eszközöket irányítani miközben a drótnélküli kommunikációt is használják. Az elméletben megszerzett tudásukat a gyakorlatban alkalmazzák, melyhez szükségük van kreativitásra, csapatmunkára.
GÉPÍRÁS: A tízujjas vakírás elsajátítása, az alaptartás betűinek gyakorlásán keresztül.

SZÍNJÁTSZÓ: Lehetőséget biztosít a színművészet-drámajáték iránt vonzódó tanulók képességeinek fejlesztésére; ismereteik gyarapítására, művészeti kifejező készségeik kialakítására, a művészeti szakterületen való jártasság megszerzésére és gyakorlására. Figyelembe véve a tanulók érdeklődését, életkori sajátosságait.

JELENTKEZÉS:

Töltsd le, töltsd ki, és küldd el nekünk a jelentkezési lapot az “info@nyitottkor.hu” címre!

Letöltéshez katt !ide!

Vagy telefonálj a következő telefonszámra:

KÉPZŐMŰVÉSZET: Balla Richárd 06-70/413-0912

MÉDIA: Benedek György 06-70/413-0911

PROGRAMOZÁS, GÉPÍRÁS: Meszlényi-Bodnár Zoltán 06-70/944-5585

SZÍNJÁTSZÁS: Szeszák Szilvia 06-70/413-0910

X