fbpx

Mi volt velünk

2011.

Március: Járjuk a Pest megyei iskolákat. Zajlanak a szakkörök, a résztvevők egyre ügyesebbek. Március végén kiállítás nyílik a média szakkörösök fotóiból. És néha tavasz van, néha pedig tél:)

2010.

December: Színjátszóink hétről hétre megmutatják, miért is jó drámázni. Igen, igen, dübörögnek a SZÍNJÁTSZÓ szakkörök heti rendszerességgel. És elindult a MÉDIA szakkör is! Aztán közeledett a karácsony, és mindenki ünnepelni kezdett. December 17-én a Cserebogár színjátszó karácsonyi műsort adott elő. Aztán megjött a karácsony, és mindenki ünnepelt.

November: Zajlik a szakköreink előkészítése. 16-án Szentendrén, 17-én Zebegényben tartottunk egy-egy projektnyitó ünnepséget ( részletek ). Lassan beindulunk…

Október: Kötéltánc előadásunk a Gödörben, a Részvételi Színházak Találkozóján. Majd közösségfejlesztés egy szentendrei iskolában. További 2 Kötéltánc előadás Gyömrőn és 2 Gubancok előadás Cegléden.

Szeptember: Elkezdjük az új TIE programunk létrehozását. És ezzel párhuzamosan egy gyerekszínházi előadáson is dolgozunk.

Augusztus: Elmentünk az Árnyas Szigetre egy kicsit csapatépíteni, tervezgetni.

Július: Kis nyaralás, és az új arcunk kigondolása.

Június: Színjátszós tábort rendeztünk Kisorosziban.

X