Színházi nevelési előadásainkat minden esetben egy-egy 12-20 éves fiatalokból álló diákközösséggel valósítjuk meg. Mindazonáltal előadásainkon szívesen fogadunk érdeklődőket, megfigyelőként. Ha érdeklődik egy előadásunk iránt, részvételi szándékát kérjük előre jelezze a jelentkezes@nyitottkor.hu címen!

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Poronty cirkusz

január 21. @ 10:00 - 13:00

Esemény navigáció

Bohócszínház 4-10 éveseknek

poronty_2016-17_fejlec_2

Ajánlott korosztály: 4-10 évesek

Téma, tartalom, leírás:  Fogas porondmester úrnak ma rossz napja van – és ezt ő még nem is tudja! Svájc világhírű nyíllövésze, India fantasztikus mágusa és a komplett ének-zene- és tánckar, az utolsó pillanat után, lemondta az előadást (de az is lehet, hogy soha nem is tudtak arról, hogy el kellene jönniük). Fogas Kamillára bízza a helyzet megoldását, Kamilla viszont TipTopra gondol, mint a helyzet kulcsára. TipTop semmire sem gondol – legfeljebb a zsömléjére, amit szeretne végre elfogyasztani.

Ha a bohócoknak ezúttal szerencséjük van, és a közönség soraiban hősök, varázslók és táncos lábú dalos pacsirták is vannak – akkor végül minden jóra fordul, s a Poronty Cirkusz nagy közös sikerrel zárhatja műsorát.

Játsszák: Meszlényi-Bodnár Zoltán (Fogas), Reitter Zsolt (TipTop), Vági Zsuzsa (Kamilla Karamella)

Időtartam: 50 perc

Helyszín, technikai igény: a gyerekek létszámától függ – 40 főig osztályterem/csoportszoba, 40-100 főig tornaterem, 100 fő felett szükséges lehet magasított nézőtér

Résztvevők: minimum 20 fő

Előadás egyeztetés:

Bakonyvári Krisztina
művészeti titkár

Nyitott Kör Egyesület
1027 Budapest, Jurányi utca 1-3.
+36-20-237-0131
jelentkezes@nyitottkor.hu
www.nyitottkor.hu

Részletek

Dátum:
január 21.
Időpont:
10:00 - 13:00
Esemény Category:

Helyszín

Jurányi Ház – TÁP terem
Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország