Színházi nevelési előadásainkat minden esetben egy-egy 12-20 éves fiatalokból álló diákközösséggel valósítjuk meg. Mindazonáltal előadásainkon szívesen fogadunk érdeklődőket, megfigyelőként. Ha érdeklődik egy előadásunk iránt, részvételi szándékát kérjük előre jelezze a jelentkezes@nyitottkor.hu címen!

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jobbeset

2017. február 5. vasárnap @ 10:00 - 11:00

Fogas szeretne magánéleti okokból (szerelmes és randevúra készül!) kimenni az utcára és ehhez szeretne gyalogos jogosítványt, hogy biztosan ne történjen semmi baj. Megkeresi a legjobb közlekedési professzort, akinél szeretne vizsgázni, de a professzor nem jön. Pedig most lenne a vizsga!

Megérkezik viszont Tiptop, aki felajánlja segítségét, hogy a gyakorlati vizsgára felkészíti az aggódó Fogast.

De ki tudja jól a szabályokat, hogy hogyan kell átkelni az úttesten? Vagy hogyan kell viselkedni a tömegközlekedési eszközökön? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Fogas és Tiptop – a gyerekek és a kísérők segítségével.

Végül az is kiderül, miért késik a professzor, és hogy Fogas odaér-e a randevúra…

Vasárnapi Nyitott KörTe - JEGYFOGLALÁS

Vasárnapi Nyitott KörTe - JEGYFOGLALÁS

Előadásainkra kétféleképpen, a jegy.hu-n keresztül, és a helyszínen lehetséges jegyet válltani. Amennyiben szeretné biztosítani helyét, foglalja le azt legkésőbb az előadás előtt 24 órával, szombaton reggel 10.00 óráig. Hírlevél feliratkozóinknak állandó kedvezményt nyújtunk a jegyek árából. (gyerek: 1600 Ft helyett 1300 Ft, felnőtt: 1000 Ft helyett 700 Ft)

Sending

Részletek

Dátum:
2017. február 5. vasárnap
Időpont:
10:00 - 11:00
Esemény Categories:
, ,

Helyszín

Jurányi Ház – TÁP terem
Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország
+ Google Térkép