Nyitott Klub – Drámaműhely

 

A 2017/18-as tanévben is vár a Nyitott Klub! Október közepétől a tanév végéig tíz szombaton játszhatunk közösen a Jurányi Ház TÁP termében.

Az előző évekhez hasonlóan 10-14 óráig rövid ismerkedő egymásra hangolódás után egy 90 perces tanítási drámaórán vehetnek részt az érdeklődők, majd a lejátszott óra tanulságait egy moderált szakmai beszélgetés keretében vitathatjuk meg.

Az előző évektől eltérően, idén minden alkalommal a színházi nevelés és a drámapedagógia területén nap mint nap tevékenykedő, tapasztalt szakember tart drámaórát a jelentkezőknek. Többek között Kaposi László, Romankovics Eda, Lipták Ildikó, Takács Gábor, Bethlenfalvy Ádám vezeti egy-egy gyakorló óráját. Lesz alkalom, amikor óvodásoknak, máskor alsósoknak, felsősöknek és középiskolásoknak szóló órákon vehetnek részt az érdeklődők.

Az első alkalommal Szabó Emese és J. Tóth Judit az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanárai készülnek drámaórával. A lejátszott drámaórát a résztvevők megkapják és akár saját óráikon is felhasználhatják.

Jegyek egységesen 1500 Ft-ért megvásárolhatók a jegy.hu-n, illetve a helyszínen amennyiben még van szabad hely.

Jegyvásárlás itt: https://www.jegy.hu/program/nyitott-klub-i-84932

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.