fbpx

JÁTSSZUK LE! 2.0 – Lezárult a jelentkezés!

klub2

Támogatott és térítésmentes részvételi lehetőség drámapedagógiai képzésen és/vagy műhelymunka-sorozaton – LEZÁRULT A JELENTKEZÉS!

Aki járt már drámás workshopon vagy részt vett komplex drámapedagógiai képzésen, valószínűleg a közös játék és a gondolkodás élményét őrzi leginkább. Ezt az élményt magával viszi, a tanultakat le- és megjegyzi, talán még drámaórát is tervez. De hol tudja kipróbálni az új tudást? Hol teheti próbára magát? És hol játszhat újra? Például a Nyitott Klubban. Most akár ingyen, 2016 szeptember végétől január végéig, kétheti rendszerességgel.

A Klub idén nem csak a továbbfejlődésre, de az elindulásra is ad lehetőséget! Azok, akik még nem vettek részt drámapedagógiai képzésen, de érdeklődnek a módszer iránt, 2016 augusztus-szeptember folyamán Kaposi László vezetésével egy 13 alkalomból álló tanfolyami részvételre pályázhatnak 75-100%-os támogatással.

A megszerzett tudást pedig a Nyitott Klub év közbeni alkalmain alakíthatják gyakorlati képességgé.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 9. 21.00 óra

A Nyitott Klub az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Tehetség Programjának támogatásával valósul meg.

tamogatok

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X